Inschrijven

Om via deze website speelgoed te lenen van de Speel-o-theek Wageningen, vragen we je eerst een account aan te maken. Dit kun je doen bovenaan de pagina bij "register" (of "registreren" afhankelijk van je taalkeuze recht onderaan de pagina). 

Je kunt daarna in je account een abonnement afsluiten, of eerst kiezen voor een strippenkaart met een saldo van €5,- waarmee je speelgoed kunt lenen.

Nieuw lid?

We zouden je graag persoonlijk een rondleiding in onze speel-o-theek willen geven en het een en ander uitleggen en laten zien. Helaas moeten we momenteel bezoek zo veel mogelijk beperken tot ophalen en retourneren van speelgoed, maar in de toekomst hopen we je weer te verwelkomen voor een uitgebreidere en persoonlijkere kennismaking met de speel-o-theek! Natuurlijk kun je wel gewoon via deze website lid worden en speelgoed reserveren.

Bestaand Speel-o-theek lid?

Ook bestaande leden moeten eerst een abonnement toevoegen aan hun account. Als bestaand lid  hoeft je geen (online) betaling te doen en je lopende abonnementsperiode wordt door ons overgezet naar je account. Bestaande leden die zicht voor 1 maart 2021 registreren zijn heel 2021 kosteloos lid ter compensatie van de sluitingsperioden in 2020.

...