Abonnementen

De Speel-o-theek Wageningen heeft verschillende abonnementsvormen waaruit je kunt kiezen: 

  • Regulier abonnement
  • Strippenkaart
  • Regulier plus abonnement
  • Gastouder abonnement

In je account kun je een abonnement afsluiten

Regulier lidmaatschaap


Met dit lidmaatschap kunt je een jaar lang 2 artikelen per keer lenen. U betaalt geen extra kosten per artikel. (100% korting op de artikel leenkosten). Het lidmaatschap kost €30,- is vanaf de dag van afsluiten 1 jaar geldig. 


Strippenkaart

Met een strippenkaart heeft u lenen op basis van een tegoed. Bij het speelgoed staat vermeld wat de kosten zijn van het lenen van het artikel. Op een strippenkaart zet u minmaal een tegoed van €5,- en is  vanaf de dag van afsluiten 2 jaar geldig. Strippenkaarten zijn handig voor bijvoorbeeld opa's en oma's die kleinkinderen op bezoek krijgen, voor oppasouders, studenten of voor eenmalige activiteiten zoals spelletjesavonden of straatfeest.


Regulier plus lidmaatschap

Met dit lidmaatschap kunt u 3 artikelen per keer lenen. Per artikel worden er geen extra kosten in rekening gebracht.(100% korting op de artikel leenkosten). Het lidmaatschap kost €40,- en is  vanaf de dag van afsluiten 1 jaar geldig


Gastouder lidmaatschap

Ben u als gastouder actief en wilt u graag gebruik maken van de Speel-o-theek om speelgoed voor de kinderen te lenen? Dan is dit gastouder lidmaatschap geschikt voor u. Het heeft de looptijd van 1 jaar en er mogen per keer 4 items geleend worden. Er worden naast de lidmaatschapskosten geen extra kosten per uitlening in rekening gebracht (u krijgt 100% korting op de artikel leenkosten). Wanneer gewenst, krijgt u een officiele factuur van het bestuur om de lidmaatschapskosten in uw bedrijfsadministratie te verantwoorden. Het lidmaatschap kost €60,- en is  vanaf de dag van afsluiten 1 jaar geldig.

...