Nieuws

 

Loop een uurtje mee met de Jantje Beton Collecte

8 t/m 13 maart

 
Help je in de week van 8 t/m 13 maart mee met collecteren? Dan is namelijk de Jantje Beton Collecte, en gaat Speel-o-theek samen met ruim 40.000 andere vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen. 3 op de 10 kinderen spelen nooit of slechts een keer per week buiten. Voor kinderen met een handicap is dit vaak onmogelijk. Bovendien kan je je club flink helpen, omdat 50% van je opbrengsten naar je eigen club gaan. De andere helft is voor projecten van Jantje Beton.

We gaan ook digitaal collecteren. Hou de site in de gaten en deel onze digitale collectebus met je familie, vrienden, collega's en bekenden!


De speel-o-theek zijn we samen! 

Nu we met hulp van enkele leden al het speelgoed aan het inventariseren en digitaliseren zijn, zien we dat er toch nog wel eens speelgoed niet helemaal spic en span terug gebracht wordt. We willen jullie daarom er nog eens op wijzen dat speelgoed niet alleen compleet maar ook schoon ingeleverd dient te worden. Ook al is het misschien niet tijdens jouw uitleen vies of stoffig geworden, pak even een licht vochtig doekje om het op te frissen voordat je het terug brengt! 


Event: online collectie aanvullen

Er was al een deel van onze collectie ingevoerd in het nieuwe systeem, zodat jullie online speelgoed kunnen bekijken en reserveren. Mondjesmaat worden daar door vrijwilligers nu items aan toegevoegd, maar we kunnen hierbij zeker hulp gebruiken! Het eerste weekend van februari gaan we met een aantal mensen 2 middagen digitaliseren. We willen met maximaal 4 personen per middag aanwezig zijn, om de ruimte te hebben om de corona regels zo goed mogelijk te volgen. We kunnen iedere dag nog wel 1 extra hulp gebruiken.

Wil je ons helpen? Je kunt je aanmelden door je te registreren bij Event/Evenementen of door een mail te sturen naar info@speelotheekwageningen.nl

En we zijn in de lucht!

Wat leuk dat je onze nieuwe website gevonden hebt. Dat is dan ook het eerste nieuws dat we hier delen. We hebben afgelopen tijd achter de schermen hard gewerkt om (een deel van) ons speelgoed digitaal beschikbaar te maken. Kijk gerust lekker rond in alle categorieën of zoek door middel van de zoekbalk bovenaan de pagina met steekwoorden naar speelgoed. 
We zijn nog wel een poosje bezig om al ons speelgoed in te voeren in dit nieuwe systeem.

Mocht je nu iets willen lenen wat er nog niet op staat, stuur dan een mailtje naar info@speelotheekwageningen.nl


...